skip to main
|
skip to sidebar
Yemek Tarifleri
yıkıcı eleştiriler ve abuk önerileriniz için gezengezgin@gmail.com'a şeyttirin.
8 Ocak 2008 Salı
Kolay Turşu veya Yalancı Turşu
Malzemeler:
Sivri biber, sarımsak, sirke
Biberleri suda haşladıktan sonra sirke ve kıyılmış sarımsak ekleyerek bir gün bekletin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Blog Arşivi
►
2012
(4)
►
Aralık
(2)
►
Eylül
(1)
►
Ağustos
(1)
►
2011
(1)
►
Şubat
(1)
▼
2008
(30)
►
Aralık
(1)
►
Mart
(1)
▼
Ocak
(28)
Mantı
Dereotu ve peynirli ekmek
Tencere Böreği
Peynirli Domates
Kolay Turşu veya Yalancı Turşu
Meyva Salatası
Gül Börek
Kereviz Yaprağı
Kahvaltıda Baharatlı Zeytinyağı
Domates Hakkında
Sarımsak Beyazlatma
Kıyma Soslu Patates Kızartması
Enginar (Taze Bakla ile)
Pancar Sapı Kavurması
Mercimek Çorbası
Balık Çorbası
Tavuk Sote
Sahanda Sucuk
Fava
Patlıcanlı Pilav
Kuru Sebzeli Pirinç Pilavı
Patates Püresi
Tavuk Haşlama
Balık Pilaki
Balık Köftesi
Sebze Çorbası
Yoğurtlu Havuç
Yemek Tarifleri
Hakkımda
Tomato
Profilimin tamamını görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder