skip to main | skip to sidebar

Yemek Tarifleri

yıkıcı eleştiriler ve abuk önerileriniz için gezengezgin@gmail.com'a şeyttirin.

8 Ocak 2008 Salı

Patlıcanlı Pilav

Malzemeler: Patlıcan, pirinç, zeytinyağı, su

Patlıcanların kabuklarını şerit halinde soyduktan sonra küp şeklinde doğrayın, yağda kızartın. Diğer tarafta bildiğiniz pirinç pilavını zeytinyağıyla pişirin. Demlemeye sıra geldiğinde, kızarmış patlıcanları ilave ederek karıştırın. Yemek zeytinyağlıdır ve soğuk yenir.
Gönderen Tomato zaman: 12:59

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

Blog Arşivi

  • ►  2012 (4)
    • ►  Aralık (2)
    • ►  Eylül (1)
    • ►  Ağustos (1)
  • ►  2011 (1)
    • ►  Şubat (1)
  • ▼  2008 (30)
    • ►  Aralık (1)
    • ►  Mart (1)
    • ▼  Ocak (28)
      • Mantı
      • Dereotu ve peynirli ekmek
      • Tencere Böreği
      • Peynirli Domates
      • Kolay Turşu veya Yalancı Turşu
      • Meyva Salatası
      • Gül Börek
      • Kereviz Yaprağı
      • Kahvaltıda Baharatlı Zeytinyağı
      • Domates Hakkında
      • Sarımsak Beyazlatma
      • Kıyma Soslu Patates Kızartması
      • Enginar (Taze Bakla ile)
      • Pancar Sapı Kavurması
      • Mercimek Çorbası
      • Balık Çorbası
      • Tavuk Sote
      • Sahanda Sucuk
      • Fava
      • Patlıcanlı Pilav
      • Kuru Sebzeli Pirinç Pilavı
      • Patates Püresi
      • Tavuk Haşlama
      • Balık Pilaki
      • Balık Köftesi
      • Sebze Çorbası
      • Yoğurtlu Havuç
      • Yemek Tarifleri

Hakkımda

Tomato
Profilimin tamamını görüntüle